Pemenang pingat perak beregu lelaki Olimpik Rio, Goh V Shem dan pasangan baru Low Juan Shen menandatangani kontrak dengan jenama badminton Malaysia FELET yang terkenal, dan tidak lama lagi akan memasuki pertandingan antarabangsa dan berusaha untuk kembali ke barisan hadapan dunia.

FELET International Holdings Sdn Bhd mengumumkan bahawa secara rasmi telah menandatangani kontrak dengan pemain beregu lelaki badminton terkenal Malaysia, Goh V Shem, yang telah memenangi pingat perak beregu lelaki badminton Olimpik Rio dan menduduki tempat pertama di dunia, dan pemain beregu lelaki Low Juan Shen.

Selepas menamatkan hubungan koperasi dengan rakan asalnya Tan Wee Kiong pada bulan Julai tahun ini, Goh V Shem memutuskan untuk bekerjasama dengan Low Juan Shen untuk meneruskan kerjaya badmintonnya. Mereka telah mendaftar untuk Denmark, Perancis dan Jerman Buka pada bulan Oktober.

Goh V Shem berkata berdasarkan kedua-dua mata yang sedia ada, dan kedudukan dunia Low Juan Shen sementara dalam 40, dia memutuskan untuk mencuba untuk mendaftar tiga pertandingan Eropah ini sebagai titik permulaan untuk perjalanan baru, kerana mata akan dikira semula pada masa hadapan.

Beliau berharap untuk berada di puncak 30 dalam setahun dan mengambil bahagian dalam pertandingan peringkat tinggi pada masa akan datang untuk kembali ke barisan hadapan dunia.

- Advertisement -