Pemain Perseorangan Lelaki Hong Kong peringkat dunia ke-9, Ng Ka Long menyertai keluarga FELET jenama terkenal Malaysia.

FELET INTERNATIONAL HOLDINGS SDN BHD hari ini mengumumkan bahawa ia secara rasmi telah menandatangani pemain Perseorangan Lelaki Hong Kong Ng Ka Long. Seterusnya, Ng Ka Long akan mengambil bahagian dalam Terbuka Denmark, Perancis dan Jerman pada Oktober dan dua acara utama di Indonesia; diikuti dengan Kejohanan Dunia berprofil tinggi pada bulan Disember.

Dia kini berada di Odense bersama pemenang Pingat Perak beregu lelaki Badminton Olimpik Goh V Shem, pasangan barunya Low Juan Shen dan Perseorangan Lelaki Indonesia Shesar Hiren Rhustavito, yang baru saja membantu Indonesia menjuarai Piala Thomas, sebagai persiapan untuk Terbuka Denmark yang akan datang.

Sejak penambahbaikan pada tahun 2019, FELET telah membuat perancangan masa depan jenama dengan inovasi baharu yang berterusan dalam mengeluarkan lebih banyak produk yang berkualiti bagi memenuhi keperluan pasaran. Ā Dalam dua tahun terakhir, telah membuka pasaran luar negara yang tak terhitung jumlahnya dan telah berkembang ke seluruh dunia.

Difahamkan, FELET masih memperhatikan beberapa pemain badminton antarabangsa dan menunjukkan kekuatan mereka. Ia juga akan secara aktif menjelajah pasaran badminton dan mengembangkan perniagaan badminton dengan bersungguh-sungguh, dengan harapan ia akan dapat bersinar dalam sukan badminton antarabangsa dalam masa akan datang.

- Advertisement -